Friss topikok

  • Viktória Leleszi: Faszák (2018.12.23. 19:08) EMO szövegek...
  • Babaa Sceney: @hun0001: Nem a wikipédiát írja ki, hanem azt amit megfogalmaz. Most nem tehet arról hogy hasonló... (2012.05.14. 17:10) Érdekes cikk 2
  • Babaa Sceney: @Noémi diamond: *értsetek, *Scenek, *igazad Van, *vannak, *azt hiszik, * vagdossák, *hát. ~ 15 év... (2012.05.14. 17:02) Folytatás
  • C. G. Jung: Kedves weblap tulajdonos! Ne haragudj a rideg megszólításért, de nem tudom a keresztneved. Elősz... (2011.11.29. 21:44) 2008 májusi történet, amit ma is röhejesnek, bár elgondolkodtatónak tartok
  • Łίttℓè ßrunèttè Andrea: en is irok emo verset ha kellenek az idim:-andi8904 ... (2011.03.25. 13:58) Idézetek

Ajánló

Névnap köszöntő

Kurzor

Free Guitar Pink MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com

Linkeffekt

Az anti-emo visszatér...

2009.05.12. 16:27 | ~FallenAngel~ | 6 komment

Az emo napirend:

8:00 – Felkelni, tükörbe nézni, majd elsírni magunkat, hogy elaludtuk a hajunkat.
8:30 – Előző pont miatt öngyilkosság megkísérlése.
9:15 – Két sikertelen kísérlet után folytatni a napot.
9:20 – Kiválasztani a ruhát a mai napra.
9:50 – Fürdőszoba: hajbelövés, körömfestés, smink.
11:00 – Az új képeket feltölteni a myspace-re, e-mailek lebonyolítása, myspace-en megosztani a haverjaiddal, hogy mennyire szorít az új farmerod, megírni, hogy mennyire elkeseredett vagy.
12:00 – Némi táplálék elfogyasztása.
13:00 – Sírás.
13:25 – MSN-en megbeszélni, hogy beszakadt a körmöd tegnap.
14:00 – Megosztani a világgal a fájdalmaidat.
15:00 – Végre kimerészkedhetsz az utcára. Elmégy a barátaidhoz megbeszélni a legújabb divatot, kollektív sírás.
17:00 – Vacsora könnyekkel kísérve.
18:00 – MSN, myspace és társai.
20:00 – Fürdés, smink eltávolítása.
20:45 – Smink nélkül a tükörbe nézni, majd szembesülni, hogy mennyire ronda vagy, sírás.
23:00 – Myspace-en összegezni a napodat, elköszönni a netes haveroktól.
00:00 – Lámpaoltás, kis pityergés, még mielőtt elalszol.

A bejegyzés trackback címe:

https://emo4everybody.blog.hu/api/trackback/id/tr611117428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Streego 2009.10.12. 03:35:54

Dögöljön meg az összes emós!!! Itt sír a szátok, hogy szar az élet, meg hogy öngyilkosok akartok lenni, akkor b*sszátok meg szóljatok nekem és én megoldom a bajotokat örökre (segítőtársam lesz erre a Kalasnyikov! :) )!! Utolsó kis hülyék, azt hiszitek, hogy a sajnáltatásból megoldódnak a problémáitok, a sírásból, a depizésből és a HelloKitty-ből nem lehet megélni,GYÖKEREK! A társadalom szemében egy haszontalan semmire kellők vagytok! Azt aláírom, hogy nem vagytok kötekedős, balhés randalírozó vandálok, de viszont k*rvára irritálóak vagytok, csodálkoztok, hogy utál és lenéz benneteket mindenki. Ilyenkor bezzeg jön a szokásos ,,ártatlan" szentszöveg, hogy: Miért nem lehet elfogadni a másságot?!
Azért ti gyökerek, mert a világban csak úgy lehet boldogulni, hogyha betartunk egyes társadalmi normákat. Most nem azt akarom mondani, hogy mindent feltétlenül tartsunk be, meg azt sem mondom, hogy szűnjön meg az embereknek az egyénisége, DE azért túlzásba sem kellene vinni! A sajnáltatás amit mindenféle különösebb ok nélkül, pontosabban csak divatból csináltok, az egyenesen szánalmas! Ezzel vívjátok ki a társadalom haragját, nem veszitek észre, hogy magatoknak csináljátok a bajt, meg persze másoknak is! Normális ember ilyet nem tesz. Nézzetek magatokra, mindegyikőtök vékony,kákabelű, cérnafosó, állandóan depis, szomorú, sírós, hisztis, gyáva, buta, lusta, semmirekellő, ízléstelenül és szánalmasan kinéző ( a fiúkat a lányoktól meg sem lehet különböztetni normálisan!) barom! Minden ruhátok jóformán rózsaszín és fekete, szivecskés, na meg az a kib*szott HelloKitty!
Undorítóak, gusztustalanok, és szánalmasak vagytok!! Nincs nektek semmi hasznosabb dolgotok (mondjuk nem hiszem, hogy túl sok mindenhez értetek!) a hülyeségeiteken kívül?! Legalább sportolnátok valamit! Jó, hogy nektek nem kell tartanom jiu-jitsu edzést, mert abba beledögölnétek, az 100%!
Na mindegy, ennyit akartam hozzászólni a dologhoz. És rohadtul nem érdekel, hogy ki fog megsértődni és sírva fakadni.
Én a tényeket mondtam el, és a tényeket nem lehet letagadni!!! Felfogtátok nyomorékok?!

~FallenAngel~ 2009.10.13. 14:34:00

@Streego: Szia! Én vagyok az oldal szerkesztője, szeretnék pár szót mondani. Először is én sem vagyok emo, és ezt az oldalt sem felétlenül az emok nézik. Egyetértek veled, azt leszámítva, hogy akikről te írsz, azok nem az emok, hanem a b*zi pózerek, akiknek ez a divat és mint írtad szánalmas nullák. ^^ És ez az oldal pont arról szól, hogy az embereket felvilágosítsa arról, hogy mi az emo, és mi a divat emo... ennyi. ^^

Streego 2009.10.14. 13:01:36

@~FallenAngel~: Cső! Figyelj, nem tudom, hogy hány éves vagy, de különösebben nem is fontos. Ne haragudj, de amit mondtál, az nevetséges és GYEREKES! Most mit kell ezen még mindig hisztizni, hogy ki a divat emós és ki az igazi emós?! Hát, látom nem értetted meg igazán, amit először írtam. Tök mindegy, hogy az gyökér emós, igazi vagy csak divatból nyomja. Egyformán viselkednek, nagyjából egyformán öltözködnek (jó oké ezen lehetne vitatkozni a végtelenségig, ezt biztos te tudod pontosabban és jobban, elhiszem), DE A LÉNYEG, hogy egyformán rühelli őket mindenki, az igazi emóst is, és a divat emóst is! ENNYI! Ezt tudomásul kellene venni mint a két állatfajnak! Azt én már le sem sz*rom, hogy az emósok maguk között hogyan szócsatáznak arról, hogy ki az igazi emo és ki a divatmajom! Ez megint, ostoba, értelmetlen, logikátlan, szánalmas, de leginkább gyerekes viselkedésről és gondolatmenetről árulkodik! Egyszerű feltűnési viszketegségről szól az egész. Csak a gond van ezekkel a nyomorékokkal! Nem csak sajnáltatni kellene magukat, hanem tenni is kellene ez ellen valamit! Ott vannak például a mozgássérültek, nekik aztán lelki fájdalmuk jogosan, mégis tesznek ellene valamit, ott vannak paralimpikonok, tolószékben is kosárlabdáznak, végtag nélkül is úsznak! Mert van bennük küzdőszellem, és akaraterő! Tudod mi az az akarat? Elmondom, az ember céltudatos törekvéseinek a megvalósítása. És a hangsúly a céltudaton van. De a gyökér emósoknak ez sincs, céltalan, magukat sajnáltató, pityergő lúzer az összes! Nem tudnak ezek az életről semmit, az élet sokkal többről szól, nemcsak arról, hogy pityergő szemmel megosztjuk a lelki fájdalmunkat a világgal, ráadásul ezek csak megjátszott lelki fájdalmak! A céltalanul haszontalan semmittevésben, persze, hogy az összes gyökér öngyilkos akar lenni, DE akkor ne csak mondják, hanem tegyék is meg! Ilyenkor bezzeg, be van sz*rva az összes és nem meri megtenni, max vagdossák az erüket, pontosabban csak a kezüket. De a legrosszabb az egészben az , hogy beképzelt, sértődékeny az összes! Beképzeltek, csak tudnám mire, ha nem értek el soha semmit! Én például (most nem dicsekvésképpen, tényleg!) ketrecharcos vagyok és jiu-jitsu mester, nyertem már jó pár meccset, még sem verem a mellem, pedig én aztán agyonverhetném az összes emóst, de a mégsem teszem, mert hülyéket hülyére verni hülyeség! És amiket eddig elmondtam hosszan, az az igazi és a divat emósokra egyaránt vonatkozik, mert tény és a tényeket nem lehet letagadni! Aki letagadja, az vagy hülye, vagy nem akarja elfogadni az igaz tényt! Ennyi. Elhiszem, hogy te vagy ennek az oldalnak a szerkesztője, meg azt is tudomásul veszem, hogy az oldalad arról szól, hogy felvilágosítsd az embereket ezzel a témával kapcsolatban. DE ahhoz még igen kevés vagy, hogy velem neki állj vitatkozni, mert nem tudsz velem vitatkozni, és azért, mert nem egy szinten vagyunk, barátom!

~FallenAngel~ 2009.10.15. 18:16:01

Utolsó hozzászólásom. Rengeteg mindenben igazad van, sok mindennel egyetértek, nem akarok vitatkozni. Gratulálok a sikereidhez, személy szerint szeretem a ketrcharcot, hajrá! EGY DOLOG AZÉRT MÉGIS: maradjunk abban, hogy az emberek nem tudják, hogy mi az emo, csak nyomorék pózerekkel találkoznak. Egy emo öltözködhet emberien is. És a tetves pózereket, önsajnáltató, érfelvágos nyomorékokat én bírom, hogy finomabban fogalmazzak, veled ellentétben.

Malcolm... 2010.06.18. 22:18:41

Sok mindenben igazad van Streego...de ne ocsárolj minden emó-t..mert kurvára nem egyformák!!!Te nem vagy tisztában az emó szó fogalmával..Probáltál már beszélgettni egy igazi emóval?
süti beállítások módosítása